Vuxencrawl Nybörjare Söndag HT20

Aktivitet: Vuxencrawl Nybörjare Söndag HT20
Kategori: Vuxencrawl
Beskrivning: För er som vill lära sig crawla!

Förkunskaper inför nybörjare innefattar att du kan simma minst 200 m (dock ej crawla) och inte har problem med att doppa huvudet i vattnet.

Då detta är en kurs för vuxna ber vi er respektera åldersgränsen 16 år+ (15 år i vuxet sällskap). De som går våra kurser är allt från studenter till pensionärer.

Söndagar Kl.18:10-19:00 Veckor 37-43 & 45-51

Kostnad 2650 kr/kurs inklusive entré

Att tänka på:
Samling på läktaren inne i Askims simhall 5 min innan start varje gång. För er som har långt hår så underlättar det om ni har hårband eller badmössa och simglasögon är ett stort plus. Och glöm inte vattenflaskan!

För mer information besök vår hemsida www.goteborgsim.se klicka på vuxencrawl till vänster. Det går också bra att mejla frågor till vuxencrawl@goteborgsim.se

Vid eventuellt förhinder/avhopp efter det att kursen har startat betalar vi inte tillbaka några pengar.
Vid eventuellt förhinder/avhopp före det att kursen har startat tar vi ut en administrationskostnad på 200 kr, ni måste mejla oss på vuxencrawl@goteborgsim.se och informera innan kursstart vid avhopp.

Om vi är tvungna att ställa in en eller flera lektioner p.g.a. att något hänt med badet eller bassängen så ersätter vi med extra tillfällen. Vi försöker då hålla oss till samma bad och tid men går inte detta erbjuder vi andra bad och tider. Vi betalar inte tillbaka några pengar på en påbörjad kurs.
Plats: Askims Simhall
Tid: Söndag start V.37 kl.18.10-19.00
Avgift: 2 650 kr
Platser kvar: 12


Anmäl dig här
Deltagarens förnamn:
Deltagarens efternamn:
Personnummer: ååååmmdd-nnnn
Gatuadress:
Postnummer:
Ort:     Annan nämligen:
Mobil:
E-postadress:
Upprepa e-postadress:
Betalmetod: Säker betalning med Payer Kort (Visa, MasterCard)
Bank (Swedbank, Handelsbanken)
Behandling av personuppgifter: Härmed bekräftas att jag tagit del av informationen och samtycker till att mina uppgifter behandlas i enlighet med denna

Du blir anmäld efter genomförd betalning.
En bekräftelse kommer skickas till den angivna e-postadressen.