Livräddning i sommarsimskolan tisdag vecka 28

Tisdagen den 10/7  kommer det vara livräddningsdag för alla grupper i sommarsimskolan vecka 25-26. Simskolebarnen kommer få testa på att simma med kläder och flytväst och de kommer också lära sig om badvett.

Ta med nytvättad långärmad tröja och långbyxor som barnen kan ha i vattnet. Barnen har kläderna på sig med badkläder under när lektionen börjar. Har ni egen flytväst hemma får ni gärna ta med den till lektionen annars finns det att låna av simskolan.
Sommarsimskolan 2018 

Information om sommarsimskolan finns på Sommarsimskola 2018
 
Anmälan öppnar måndagen den 14/5. Gå in på Boka/betala aktivitet för att boka en plats.  

 

Anmälan till simskolan höstterminen 2018!

 

Återanmälan för er som går i simskolan VT18

Under vecka 23, mellan den 4/6–10/6, har ni som har gått i simskolan under VT18 möjlighet att återanmäla er plats till HT18. Under vecka 22 kommer ni få ett mail med information om vilken grupp simskolebarnet har tilldelats plats i och kan återanmälas till. (Om platsen inte har bokats innan den 11/6 hålls den inte längre reserverad för er och platserna öppnas för allmänheten.) Bokningen denna veckan är alltså bara för listade deltagare. 

För återanmälan till simskolan VT18 gör följande: 
-Klicka in på gruppen ni har en tilldelad plats i. Välj simskolebarnets namn i namnlistan. 
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på att man har en bokad plats i simskolan VT18. 
 
 
 
Anmälan till simskolan för er som är nya

Måndagen den 18/6 vecka 25 öppnar anmälan till simskolan för er som är nya. Vi har ingen kö eller reservlista man kan ställa sig i utan de platser som finns visas på hemsidan under ”boka/betala aktiviteter”. Vi tar heller inte emot anmälningar via mail.

Göteborg Sims simskola är för barn från fem års ålder (eller fyller fem år under terminens gång) till dess att man kan simma ca 150-200m med bra simteknik samt känna glädje och trygghet i och vid vatten. (Obs! Tänk på att barnet behöver vara tillräckligt långt för att bottna i bassängerna för att börja i simskolan i nivåerna Baddaren, Pingvinen och Pingvinen Fortsättning. Info om detta här)

För mer information om simskolan klicka här

För att anmäla till rätt nivå ber vi er titta på simskolans nivåer och göra en bedömning vilken nivå som passar deltagaren bäst.

För anmälan till simskolan HT18 gör följande: 
-Gå in på /Aktiviteter/#Simskola (Grupperna visas här när platserna öppnas för bokning.)
-Klicka in på gruppen man vill boka en plats i. (Antal lediga platser i gruppen visas under ”platser kvar” längst till höger på sidan)
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på att man har en bokad plats.
 
 
Vid frågor maila simskola@goteborgsim.se
 

Välkomna till simskolan höstterminen 2018!

 Simlärare & Simlärarassistenter! 

Göteborg Sim är en av Sveriges ledande simklubbar. Vi är en elitsatsande förening med representation i senior-, junior- och ungdomslandslagen. Föreningen erbjuder bl.a. babysim, simskola samt träning för tävlingssimmare.
Vi bedriver verksamhet i Valhallabadet, Askims Simhall samt i Lundbybadet.

Vi söker simlärare & simlärarassistenter!

Din intresseanmälan skickas till simskola@goteborgsim.se