Nya simskolegrupper i Askims simhall VT20
 
 
Göteborg Sim startar upp nya simskolegrupper i Askims simhall VT20.
 
Söndagen den 12/1 kl. släpps de nya simskoleplatserna.
Dessa grupper har sina lektioner på torsdagar/fredagar och startar vecka 6 (se vårterminens schema på Schema Valhalla & Askim ).
 
 
 
Nynmälan - för nya deltagare
 
Vi har ingen kö eller reservlista till simskolan utan de platser som finns lediga visas under ”boka/betala aktiviteter”. Vi tar inte emot anmälningar via mail.
 
Göteborg Sims simskola är för barn från fem års ålder (som fyller fem år under terminens gång) till dess att man kan simma 200m med bra simteknik samt känna glädje och trygghet i och vid vatten. (Obs! Tänk på att barnet behöver vara tillräckligt långt för att bottna i bassängerna för att börja i nivåerna Baddaren, Pingvinen och Pingvinen Fortsättning. Info om detta här)
 
För mer information om simskolan klicka här
För att anmäla till rätt nivå ber vi er titta på simskolans nivåer och göra en bedömning vilken nivå som passar deltagaren bäst.
 
 
För anmälan till simskolan VT20 gör följande:
-Klicka in på gruppen man vill boka en plats i. (Antal lediga platser i gruppen visas under ”platser kvar” längst till höger på sidan.)
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på sin bokade plats i simskolan VT20.
 
 
Vid frågor maila simskola@goteborgsim.se
 
 
 
Välkomna till simskolan vårterminen 2020!