Välkommen till Göteborg Sims simskola!

 

Simskolan i Askims simhall

Viktigt! När ni kommer till Askimsbadet så går ni till kassan och får ett inträdesband. För att få bandet betalas en DEPOSITIONSAVGIFT PÅ 100KR (helst kortbetalning). Kursavgiften inkluderar inträde för simskolebarnet för att endast bada under hans/hennes simskolelektion. Tänk på att ta med ett hänglås till skåpen i omklädningsrummet.

Föräldrar har ansvaret för sina barn till dess att simläraren tar över barnen, då de hämtar eleverna i Flick- & Pojkomklädningsrummet (då föräldrar inte får gå in med vanliga plagg i simhallen). Barnen är ombytta och klara för att hämtas av simlärare ca 3 min innan lektion och föräldrar är i omklädningsrummet igen ca 3 min innan lektionsslut för att ta emot sina barn. Det blir då en säker överlämning. Vid första och sista tillfället är föräldrar och syskon välkomna att vara med inne vid bassängen, (OBS!! man måste då vara ombytt enligt simhallens regler).

Vi simlärare vill att föräldrar/syskon/släkt/vänner sitter utanför glasväggen i cafeterian på Askimsbadet och tittar på simlektionen, så barnen inte blir okoncentrerade och vi simlärare istället kan få alla elevers uppmärksamhet!

 

Simskolan på Valhallabadet

Viktigt! Måndag, onsdag, lördag: När ni kommer till Valhallabadet går ni till receptionen där ni får ett inträdesband. Kursavgiften inkluderar inträde för simskolebarnet för att endast bada under hans/hennes simskolelektion. Föräldrar behöver inte betala inträde om man endast ska följa barnet till simlektionen.

Viktigt! Söndag: När ni kommer till Valhallabadet följer man skyltarna ”Göteborg Sim simskola” för att komma till omklädningsrummen. Denna dagen byter man om i omklädningsrummen vid 50m bassängen. För att låsa skåpen behövs en tiokrona. Kursavgiften inkluderar inträde för simskolebarnet för att endast bada under hans/hennes simskolelektion. Föräldrar behöver inte betala inträde om man endast ska följa barnet till simlektionen.

Föräldrar har ansvaret för sitt barn tills dess simläraren tar över barnen vid lektionsstart. Vid lektionsstart samlas simlärare och elever vid lilla bassängen/25m bassängen. Barnen är ombytta och klara när lektionen börjar. Föräldrar möter upp sitt barn vid avslutningen med simlärarna vid bassängen när lektionen är slut.

Vi simlärare vill att föräldrar/syskon/släkt/vänner väntar på läktaren i Valhallabadet under lektionen, så barnen inte blir okoncentrerade och vi simlärare istället kan få alla elevers uppmärksamhet!